Miten rakentaa täydellinen puolue alkupala hallituksen


Viihdyttää helposti käyttämällä ei-onnistu kaava juhlava alkupala levyt.

Uraauurtava täydellinen puolue lautasella ei pitäisi olla stressaavaa tai vaikea vetää pois. Siksi olemme luoneet kätevä puitteet auttaa sinua kappalainen perimmäinen alkupala aluksella, joka iskee täydellinen tasapaino tekstuurit ja maut. Seuraavat meidän kaava on varmistettava, että jokainen aluksella tarjoaa vähän jokaiselle jotakin, anna osapuoli kävijät mahdollisuus yhdistelemällä niin kuin parhaaksi näkevät. Nauti viihdyttävä tarpeet ovat tällä kaudella, nämä tasapainoinen levyt ruokkia vieraillesi helposti ja eleganssia (sms lån). Olemme jopa sirotellaan vähän tehdä eteenpäin vinkkejä keventää työtaakkaa päivä, ja tehdä sinusta näyttää tosi alkupala sankari, että olet. Tässä on ei-onnistu kaava.

Aloita levitettävät keskipisteenä

Dips and spreads create an inviting central focal point and help anchor a tray of complementary accoutrements. Creamy dips like hummus are ideal for dipping crudités, whereas chunkier vegetable- or fruit-based dips like guacamole may call for sturdier scoopers.

Valitse kaksi eri kauhojen

Sisällytä yksi tai kaksi raaka kuitu-ja kauhojen, kuten viipaloidut porkkanat, fenkoli, kurkku, retiisit, mini paprikaa tai snap herneet. Lisää paistettu ja rapeita kauhojen, kuten keksejä, paahdettua pita pelimerkkejä, crostini tai tortilla pelimerkkejä luoda täydellinen kannettava purra.

Lisää jotain kermainen, rikas tai kovettunut

Nämä ovat enemmän satiating osia, jotka täyttävät pieniä määriä. Kuratoitu valikoima erilaisia lihoja, kuten salamia, pepperonia tai pari viipaletta arvokkaampi prosciutto voi lisätä heft ilman täyttö vieraille liikaa.

Kannalta juustoja, et voi mennä vikaan yleisöä miellyttävä semi-kova juusto, kuten terävä Cheddar tai Colby Jack. On kermaisempaa, levitettävät useita, kuten vuohenjuusto, feta tai Brie tarjoaa erilaisia ja täyteläinen suutuntuma. Ei-lihaa tai juustoa syövillä, embellishing hallituksen kanssa pehmeäksi tai kovaksi keitetyt munat Pengero.no tai sironta pähkinöitä voi auttaa, se tuntuu enemmän täydellinen.